Aquest any, Arenys de Munt tindrà més i millor il·luminació de Nadal

Última revisió 25-06-2020 22:48
28/11/2019

L'ambient que s'aconsegueix amb la una bona il·luminació nadalenca afavoreix la dinamització del poble i l'activitat del teixit comercial, i augmenta la participació dels veïns en les activitats tradicionals d'aquestes dates. Per això la voluntat municipal és que cada any hi hagi més il·luminació de Nadal als carrers del municipi.

Aquest any ja s'han començat a instal·lar llums a diferents zones del poble. El muntatge va a càrrec dels agents de la brigada municipal, l'empresa encarregada del manteniment de l'enllumenat públic i una tercera empresa especialitzada en instal·lació de llums de Nadal. L'any passat van quedar algunes parts del poble sense il·luminar o amb una presència de llums mínima, i aquest Nadal es vol fer un pas endavant en aquesta qüestió i arribar a il·luminar més carrers amb motius i decoracions lluminoses de Nadal.

A principis de desembre totes les tires de llum ja estaran instal·lades i s'encendran amb la voluntat que arenyencs i persones de fora trobin agradable passejar per la nostra Riera en aquests dies i facin les seves compres de Nadal als comerços del poble. Precisament, l'Ajuntament dona ple suport a les activitats impulsades per l'Associació de Botiguers i Comerciants, com la campanya de Nadal i la Fira de la Llum, que enguany es tornarà a fer al nostre poble.