El Concurs Fotogràfic d'Arenys de Munt 2019 ja té guanyadors

Última revisió 25-06-2020 22:48
25/11/2019

Aquest cap de setmana s'han lliurat els premis del 43è Concurs Fotogràfic d'Arenys de Munt, organitzat pel Grup Fotogràfic. Aquest concurs internacional ha rebut més de 900 treballs d'arreu del món i els finalistes han quedat exposats a la Sala d'Exposicions Mercè Paluzie.

Aquest és el veredicte del jurat, format per Carles Alasraki, Josep Manel Requena i Vicenç Semper: a l'apartat monocrom de temàtica lliure el guanyador va ser Francisco Javier Coca, per davant de Manuel López (2n) i Manu Barreiro (3r). Hi va haver dues mencions d'honor, concretament per a Luis Leandro Serrano i Juan Antonio Unzurrunzaga. El premi local d'aquesta categoria va recaure en Martí Mussoll Artigas.

En la categoria color, temàtica lliure, el màxim guardó va ser per a Toni Barbany. En segon lloc Txema Lacunza, per davant d'Oscar Manso. Les mencions d'honor en color van recaure en Aitor Arana i Eva Corbella. El premi local el va guanyar Ferran Badia Carol.

La tercera categoria a concurs era la fotografia experimental monocrom/color. Aquí hi va haver tan sols un primer premi per a Harry Buenger i dues mencions d'honor, una per a Carlos Frias i una altra per a Andreu Noguero.

Per últim, el primer premi en la temàtica Arenys de Munt en monocrom o color el va guanyar Mercedes Mayol Faura.