GUSAM aprova el pressupost 2020, que permetrà tenir un nou edifici l'any vinent

Última revisió 25-06-2020 22:48
10/12/2019

El Consell d’Administració de GUSAM ha aprovat el pressupost de l'any vinent, amb el qual es preveu poder construir un nou edifici per a l’empresa municipal. La idea és que els serveis de Promoció Econòmica i Acció Social es traslladin al nou edifici. El pressupost de GUSAM es portarà al Ple de gener de l’Ajuntament, per tal que s'aprovi definitivament.

Tots els punts de l’ordre del dia del Consell d'Administració de GUSAM es van aprovar per unanimitat. D'aquesta manera, es dona inici a un mandat que ha de servir per implantar una nova estratègia a GUSAM que consolidi els serveis que actualment ja porta l'empresa, com la gestió de l'aigua, el professorat del Centre de Formació d'Adults Enric Camón, la neteja d'edificis municipals i la deixalleria.

La sessió d’ahir també va servir per modificar el Consell d’Administració per tal que estigui format per persones amb un perfil menys polític i més tècnic. Es va consensuar que el govern perdi pes en l'administració de GUSAM i, en canvi, s'hi puguin guanyar veus professionals, de la societat civil del municipi i dels partits a l'oposició.