L'Esplai Verge del Remei i l'Ajuntament acorden els detalls d'una nova fase d'obres a l'edifici

Última revisió 25-06-2020 22:48
28/11/2019

L'any vinent està projectada una nova fase d'obres de millora a l'edifici de l'Esplai Verge del Remei. Per perfilar-ne els detalls, ahir hi va haver una trobada entre la junta de l'entitat, la regidora de la Gent Gran, Montse Batista, i l’alcalde, amb l'objectiu d'acordar on cal treballar en aquesta segona fase i amb quines condicions.

Les obres parteixen dels plànols del projecte que ja s'ha anat tirant endavant en fases anteriors. A la trobada es van comentar els dibuixos tècnics elaborats l'any passat i els membres de l'entitat els van poder veure, valorar i opinar. La voluntat és guanyar espais per fer-hi tallers, activitats i classes. Ara la junta de l'Esplai proposa incidir en l'aprofitament de la terrassa interior, cobrint-la, i així poder ampliar la sala.

El proper pas serà traslladar aquesta idea de cobriment de la terrassa als serveis tècnics municipals i l'arquitecte, que refaran els plànols i hi hauran de donar el vistiplau si no hi ha cap impediment tècnic. Es tornarà a fer una nova reunió entre Esplai i Ajuntament un cop coneguda la resposta tècnica i, si tot fos factible i positiu, la idea és licitar les obres a la primavera del 2020, concretament al mes de maig.