Campanya "Ara, Radars més que mai!"

Última revisió 29-07-2020 13:00
29/07/2020

Tenint en compte el moment de pandèmia en què ens trobem, les situacions de confinament patides i el risc de contagis, la gent gran és la que ha estat i pot ser més vulnerable.

El projecte Radars, per tal d’ampliar el número de persones gran ateses que viuen o se senten soles, impulsa una campanya d’adhesions amb l’objectiu de poder acompanyar-les i donar-los suport. Radars fa una crida perquè totes aquelles persones de més de 70 anys que viuen a casa i vulguin el suport de la xarxa Radars truquin, demanin informació i s’adhereixin al programa.

Radars segueix donant suport a les persones grans d’Arenys de Munt, ara més que mai, a través del telèfon i altres accions de la Taula Radars, els voluntaris i, sobretot, els comerços Radars.

Totes aquelles persones de més de 70 anys que ho desitgin poden contactar i sol·licitar informació per tal de ser nous membres de la família Radars.

Si en voleu més informació o coneixeu alguna persona que pugui necessitar suport, podeu escriure al correu radars@arenysdemunt.cat, trucar al 937937982 o deixar un missatge de WhatsApp al 649944207.