El dijous 10 de setembre, últim dia de recollida extra de la fracció orgànica durant l'estiu

Última revisió 14-09-2020 14:22
13/09/2020

El dijous 10 de setembre va ser l’últim dia que es va fer la recollida extra de la fracció orgànica durant l’estiu. Com cada any, entre el 15 de juny i el 15 de setembre es passa a recollir selectivament els residus d’envasos i la brossa orgànica el dijous.

A partir del dijous 17 de setembre, torna el calendari de recollida d’escombraries habitual: dilluns, envasos; dimarts, orgànica; dimecres, paper i cartró; dijous, envasos; divendres, orgànica; dissabte, rebuig; i diumenge, orgànica.

Cal recordar que cal treure la bossa de la matèria orgànica lligada dins del cubell; que cal aixafar o plegar els envasos per reduir-ne el volum i aquests s’han de treure dins una bossa de plàstic; que la fracció resta és la part del residu que generem que no es pot reciclar; i que els trastos vells cal portar-los a la deixalleria o trucar al 900402033 perquè els passin a recollir segons dia i hora concertats davant del portal. També és important recordar que el dissabte no es poden llençar residus reciclables com ara paper, envasos, vidre o matèria orgànica, que no es poden llençar les bosses d’escombraries a les papereres del carrer, i que les àrees d’emergència estan pensades per ser utilitzades de forma excepcional i només estan destinades als particulars.