El servei de Mediació celebra el Dia Europeu de la Mediació amb propostes per a petits i grans

Última revisió 25-06-2020 22:49
23/01/2020

El passat 21 de gener es va commemorar el Dia Europeu de la Mediació. Celebrem aquesta efemèride per tal de promoure eines i estratègies dialogades i no violentes de resoldre els conflictes, generadores de bona convivència i pau.

El servei de Mediació, per tal de sumar-se al Dia Europeu de la Mediació i promoure el diàleg i la bona convivència, ha organitzat tres actes diferents, per a petits i grans, que pretenen convocar tothom a sumar-se a la celebració.

  • Contacontes: “De què fa gust la lluna?”, a càrrec de Sílvia Serra: dissabte 25 de gener a les 11 del matí a la Biblioteca Antònia Torrent i Martori.
  • Conferència col·loqui “Conflictes, violència i convivència a la història”, a càrrec de l’historiador Francesc Forn: dijous 30 de gener a 2/4 de 7 de la tarda a la Sala d’Exposicions Mercè Paluzie. En acabar, se servirà un petit refrigeri.
  • Mural col·laboratiu a l’Institut Domènec Perramon, amb la participació de tots els alumnes i professors. Setmana del 27 de gener.

El servei de Mediació espera poder comptar amb l’assistència de tothom, i per això fa una crida a la participació als actes del Dia Europeu de la Mediació.