Els dimecres de juliol tornen les caminades a la fresca

Última revisió 14-07-2020 14:14
06/07/2020

Es tracta de caminades de dues hores de durada aproximadament entre les 7 de la tarda i les 9 del vespre, guiades per Gaspar Casals.

La primera serà el 8 de juliol amb sortida a les 7 de la tarda des de la plaça de l’Església per anar cap a Sobirans, el Sot dels Llorers, el Corral, la volta del cementiri i de nou la plaça. La segona serà el 15 de juliol des de l’aparcament de Can Globus per anar amb cotxes particulars fins al Coll del Pollastre. Un cop allà s’anirà al Dolmen de l’Infern, el Corral, el Turó de la Vilanegra, la Pedra de la Ferradura, el camí de Can Montalt i el Pollastre. En aquest cas, el punt de sortida serà a 2/4 de 7 de la tarda. La tercera caminada serà el 22 de juliol, a les 7 de la tarda, des de la plaça de l’Església, per anar a Ca l’Arquer, el menhir de la plana de les Bruixes, Collsacreu, el Parent Rost, Can Mora, la Riera de Sobirans i de nou a la plaça.

L’objectiu és conèixer l’entorn d’Arenys de Munt, seguint els camins tradicionals que cada any canvien per fer més amenes les caminades. Els participants hauran de portar mascareta o mantenir la distància de seguretat en tot moment amb la resta de participants.

Cicle de Caminades a la Fresca juliol 2020
Cicle de Caminades a la Fresca juliol 2020