Iniciativa solidària esportiva Activa't i Suma Maresme-La Selva

Última revisió 25-06-2020 20:25
23/04/2020

L’empresa Gesport ha organitzat la iniciativa solidària esportiva Activa’t i Suma Maresme-La Selva, que es farà el diumenge 3 de maig i està oberta a tots els públics.

La iniciativa té l’esperit de fomentar l’activitat física des de casa. Es tracta de sumar hores fent esport i sumar recursos econòmics per ajudar els sanitaris, que lluiten cada dia per combatre la pandèmia. És per això que els beneficis obtinguts d’aquesta iniciativa seran donats a la Corporació de Salut Maresme-La Selva, per a la compra de material de protecció per fer front a la COVID-19.

Qui hi vulgui participar s’haurà d’inscriure a www.activatisumamaresmelaselva.com. Cal triar entre tres opcions de donació: 5 €, 10 € o 20 €, que aniran destinats a la corporació sanitària. Tot seguit, cal escollir la disciplina en la qual es vulgui participar: córrer, ciclisme, caminar, escalada, fitness, canicros, zumba o ball. Es poden fer les inscripcions que es vulguin i estaran obertes fins a última hora del dia.

L’activitat es pot realitzar a casa en qualsevol moment del dia. Els participants hauran d’enviar un correu electrònic a info@activatisumamaresmelaselva.com informant de les dades i el temps dedicat a l’activitat. Tot seguit, es podrà descarregar el diploma com a participant i col·laborador de la iniciativa.

Amb la suma dels temps de tots els participants, s’establirà el resultat global de la prova. L’objectiu és superar les 1.152 hores que portarem confinats del 15 de març al 2 de maig. A més a més, es farà una menció especial al club amb més participants i al club amb més hores dedicades.

Durant tot el dia de la celebració de la prova, els participants podran anar compartint les seves experiències a través de les xarxes socials, posant el hashtag #activatisumamaresmelaselva. Des dels perfils de Facebook i Instagram de Gesport (@gesportmaresme) s’aniran donant consells i compartint les experiències dels participants durant tot el dia, així com actualitzant les dades d’hores i la recaptació que es vagi duent a terme.