Oberta la convocatòria 2020 d'ajuts per a persones amb discapacitat (PUA)

Última revisió 31-07-2020 11:36
31/07/2020

S’ha obert la convocatòria d’ajuts PUA (prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat). Aquesta prestació té per objecte contribuir a les despeses ocasionades per l’adquisició de productes i actuacions destinades a permetre la promoció de l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries per tal de millorar-ne la qualitat de vida i fomentar-ne la integració social.

Algunes de les ajudes contemplades en aquest programa són: llit articulat, baranes de llit, matalàs antiescares, cadira de dutxa i vàter, plataforma abatible de dutxa, hamaca banyera per nens, reductor de seient amb subjeccions, grua, motor propulsor per a cadira manual per a l’assistent, cadira d’interior de posicionament, falca de posicionament, material per a la comunicació i accés a l’ordinador, rampes manuals portàtils, taula adaptada, protector de cap, entre altres. També es poden demanar ajuts per a l’adaptació del vehicle.

El termini per a la presentació dels formularis de sol·licitud és de l'11 de juliol al 10 de setembre de 2020.

Per a més informació, podeu consultar la normativa aplicable:
ORDRE TSF/117/2020, de 3 de juliol, per la qual s'obre la convocatòria per a la prestació social de caràcter econòmic de dret de concurrència d'atenció social a les persones amb discapacitat, per a l'any 2020 (ref. BDNS 514527). (DOGC núm. 8174 publicat el 10/07/2020)

Les sol·licituds s'han de presentar mitjançant el formulari de sol·licitud que es pot obtenir a les dependències del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (http://treballiaferssocials.gencat.cat/registres) o a través d'Internet, a l'apartat "formularis i documentació" del web del Departament (http://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/formularis).

Per més informació, podeu consultar el següent enllaç: https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Prestacio-datencio-social-a-les-persones-amb-discapacitat-PUA

Benestar Social
Benestar Social