El projecte Radars continua augmentant i arribant cada dia a més gent. En l'actualitat compta amb 6 voluntàries i 73 usuàries i usuaris. Arribats a aquest punt, des de la coordinació tècnica del projecte, i amb el vistiplau del voluntariat, s'ha cregut necessària l'ordenació del territori segons el volum d'usuaris i usuàries de cada zona d'Arenys de Munt.
Aquest plànol mostra, en cinc àrees diferenciades, les zones en les quals, segons el criteri esmentat, s'ha distribuït la vila. Així, cada persona voluntària té una zona assignada, de tal manera que cada usuari/ària té el seu voluntari o voluntària referent.
S’ha fet perquè és important que la persona usuària identifiqui qui és la persona voluntària que vetlla pel seu benestar des del projecte. I és important que aquesta persona sigui, tant com sigui possible, sempre la mateixa. També és fonamental que el voluntariat conegui bé les característiques de la persona usuària, per tal de poder detectar millor les necessitats volgudes i no sempre expressades de l'usuari o usuària.
A Radars, a més, s'entrega una revista que fa conjuntament el voluntariat, amb els membres de la Taula Radars (que participen activament en la presa de decisions del projecte) i les entitats que hi col·laboren. Es fa de manera acurada i a domicili, en cada edició de la publicació. D'aquesta manera, també, el voluntariat porta la revista al beneficiari o beneficiària que té assignada. Així es pot dir que el cercle es tanca, ja que la persona usuària ja coneix prèviament a la persona que l'atén, i té la tranquil·litat que resta en bones mans.
Aquest mapa permet les modificacions que calguin, segons pugui incorporar-se nou voluntariat o noves persones usuàries.
Radars és un projecte comunitari que neix del desig d’evitar la soledat no volguda en la gent gran. Si voleu participar-hi com a voluntaris o fent-vos de Radars, podeu posar-vos-hi en contacte a través del correu electrònic radars@arenysdemunt.cat o, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, al telèfon 937937982.