8 restaurants i 14 productors van participar en una sessió de networking per crear sinergies i establir vincles de treball
El passat 7 d’octubre es va celebrar a l’edifici El Mercat la sessió de networking Enxarxa’t, entre productors agroalimentaris locals i restaurants de la comarca. Aquesta sessió, organitzada conjuntament pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i el Consell Comarcal del Maresme, a través del projecte Xarxa de Productes de la Terra de Diputació de Barcelona, va ser una oportunitat per crear sinergies entre restaurants i productors.
La jornada va consistir a organitzar breus reunions entre els dos sectors per donar-se a conèixer i explorar possibilitats d’establir col·laboracions. Les empreses agroalimentàries van poder presentar una mostra dels seus productes a restaurants de la comarca, així com deixar-los tastar.
Els resultats no s’han fet esperar i els restaurants participants ja han manifestat el seu interès a continuar explorant les relacions establertes a l’Enxarxa’t. La majoria de restaurants han establert contactes amb un mínim de quatre futurs proveïdors i tots els participants han valorat molt positivament la jornada.
Poder conèixer productors de proximitat, el tracte personal, la possibilitat de tastar els productes i haver creat sinergies de cara al futur han estat els aspectes més valorats per part dels restauradors.
Alguns dels restaurants que van participar a la jornada són:
• Nou de Nou, Arenys de Mar
• Taller de Pizzes, Mataró
• Espai culinari Cafè de Mar, Mataró
• Restaurant Antiga Fusteria, Alella
• Lasal del Varador, Mataró
• Les 13, Arenys de Mar
• Cafè Rous, Arenys de Munt
• El Nou-cents, Mataró
Font: Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme