L'Ajuntament segueix amb la sensibilització a l'espai públic de les mesures preventives contra la propagació de la COVID-19

Última revisió 22-02-2021 11:12
22/02/2021

Des de l’octubre del 2020 l’Ajuntament compta amb el suport de la Creu Roja per portar a terme el projecte de sensibilització de les mesures COVID-19 a l’espai públic. Aquest servei es basa en el desplegament de dues agents que actuen en diferents zones de l’espai públic del municipi fent conscienciació de la importància de les mesures de prevenció contra la propagació de la COVID-19. L’objectiu del servei és informar i conscienciar sobretot la població adolescent i jove de les mesures vigents de prevenció de la COVID mitjançant dinàmiques i xerrades a l’espai públic.

A la vegada, les agents també són un referent per traspassar la informació vigent del PROCICAT a la ciutadania i detectar incidències recurrents.

Entre l’octubre i el desembre de 2020 s’ha fet sensibilització a 701 persones; la mitjana d’edat ha sigut de 17,25 anys i s’han repartit 589 mascaretes higièniques.

Durant aquest 2021 se seguirà fent la prevenció a l’espai públic els divendres i els dissabtes a la tarda/vespre en caps de setmana alternats durant els mesos de febrer, març i abril. Pendents de l’evolució de la pandèmia, el servei s’anirà allargant.

Conscienciació COVID-10 joves
Conscienciació COVID-10 joves