Obertes les inscripcions al taller de creixement personal

Última revisió 18-09-2020 09:02
14/09/2020

Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2020 es faran tallers de creixement personal a Can Borrell. Les places són limitades i es faran dos grups de màxim deu persones per grup.

El taller de creixement personal té com a objectiu treballar l’autoconeixement i l’autoestima per viure amb més plenitud mitjançant dinàmiques grupals.

Aquesta edició s’enfoca a gestionar els canvis emocionals provocats per la situació que estem vivint, i s’exploraran noves maneres de relacionar-nos que ens permetin viure sense inquietud ni por i amb més confiança per crear vincles sans.

L’inici dels tallers serà, per al primer grup, el dijous 1 d’octubre a les 10 del matí, i, per al segon grup, el divendres 2 d’octubre a 2/4 de 8 del vespre.

La durada del taller és d’una hora i trenta minuts i es realitzarà setmanalment. L’activitat és totalment gratuïta.

Per fer la inscripció cal trucar al telèfon 646083707 i donar les dades necessàries per inscriure’s. També caldrà triar el dia que es vol realitzar el taller (dijous o divendres). Les places aniran per rigorós ordre d’inscripció, prioritzant les persones que no han fet mai el taller.

Caràtula taller creixement personal octubre 2020
Caràtula taller creixement personal octubre 2020